Dé Kleurtrends van 2021

Ben jij van plan om binnenkort je huis te renoveren en wil of ga je hierbij ook je muren verven? Dan ben je waarschijnlijk goed na aan het denken over de juiste kleuren voor je huis. Verven doe je niet iedere dag, hierdoor kunnen wij het ons goed voorstellen dat je gelijk de juiste keuze wilt maken.

Ieder jaar kent weer nieuwe trends, ook op het gebied van interieurdesign en kleuren muurverf. Als je zeker wilt zijn van een goede keuze, dan kan je altijd uitgaan van de jaarlijkse kleurtrends. In dit artikel vertellen wij alles over de kleurtrends 2021.

Alle onderstaande kleuren zijn enorm goed te combineren met de interieurtrends van 2021. Raak geïnspireerd en creëer met onze handige tips jouw eigen droompaleis.

Kleurtrend 1: Groen

Groen is de laatste jaren enorm populair, het jaar 2021 is hierop geen uitzondering. Rustig en natuurlijk ogende kleuren groen doen het enorm goed. Met bijvoorbeeld olijfgroene of mosgroene tinten haal je niet alleen stijl in huis, het oogt ook lekker organisch en past hierdoor perfect bij de huidige tijd.

Een mooie kleur is bijvoorbeeld Breakfast Room Green van Farrow and Ball. Ben je geïnteresseerd in deze kleur of een andere kleur verf? Je kan eenvoudig verf kopen via Kleurenwaaier.nl. Bekijk het aanbod en bestel al binnen enkele minuten online jouw gewenste kleur.

Kleurtrend 2: Bruin

We zien de laatste jaren steeds meer pastelkleuren terugkomen in onze huizen. Welke kleur kan pasteltinten beter hebben dan bruin. Om deze reden is ook de kleur bruin in toenemende mate populair aan het worden.

De kleur London Stone van Farrow and Ball is een prachtige kleur. Deze kleur, en ook vele andere kleuren bruin, worden gecombineerd met zowel donkere als lichte tinten. Zo weet je zeker dat je een kleur in huis haalt die ook bij de rest van je huis past.

Kleurtrend 3: Grijs

Grijs is de laatste jaren al met een opmars bezig en dit zet zich ongeremd door in 2021. Voornamelijk matte en pastel gekleurde grijstinten doen het altijd goed. Grijs is net als wit een super neutrale kleur en hierdoor met ieder andere kleur te combineren. Daarnaast brengt grijs weer net wat meer leven in de brouwerij dan wit.

Heb je wat wandpanelen hangen en wil je dit combineren met een mooie subtiele kleur muur? Overweeg dan eens Parma Grey van Farrow and Ball. Hiermee maak je wat ons betreft nooit een foute keuze!

Kleurtrend 4: Blauw

Een nieuwkomer betreft muurkleuren is de kleur blauw. Je zou kunnen zeggen dat blauw weer terug is van weggeweest. Het is ook niet gek waarom. Blauw straalt enorm veel kalmte en sereniteit uit. Daarnaast is blauw ook goed te combineren met zowel lichte als donkere tinten.

Denk bijvoorbeeld eens aan de kleur Blue Ground van Farrow and Ball. Onthoud de naam goed wanneer je gecharmeerd bent van deze kleur. Blue Ground is eenvoudig online te bestellen. Voor je het weet heb je de verf ontvangen en al op je muur zitten!