Badkamer tegels kopen

Of je nu de badkamer in je nieuwe huis wilt opknappen, of je de badkamer in je oude huis wit renoveren, nieuwe badkamer tegels zijn vaak het startpunt voor je verbouwing. Niet zo gek, want de tegels beslaan een groot gedeelte van de badkamer en zijn daarom zeer bepalend voor de kleur en de sfeer. Dat maakt de keuze voor de juiste badkamer niet makkelijker, maar wel heel leuk. Want je moet niet alleen mooie tegels voor op de muur uitzoeken, je hebt ook vloertegels nodig. En het is wel zo fijn als alle tegels bij elkaar passen.

Welke badkamer tegel kies je?


Er zijn ontzettend veel verschillende badkamer tegels verkrijgbaar, dus welke moet je kiezen? Allereerst is het goed om het budget voor de badkamerstegels vast te stellen. Reken daarvoor uit, welke oppervlakte betegeld moet worden, zowel voor de vloer als de wanden. Vervolgens kun je kiezen of je allemaal dezelfde tegels wilt gebruiken, of dat je op sommige plaatsen accenttegels wilt plaatsen. Effen wandtegels kunnen goed gecombineerd worden met een verticale of horizontale rij gedecoreerde tegels. Daarnaast is de kleur belangrijk. Aardetinten, zoals beige en bruin geven een warme uitstraling. Grijs geeft een strakke, moderne uitstraling. Ook moet je kiezen of je gladde, glanzende tegels wilt, of liever een matte badkamertegel.

Badkamers tegels kopen


Als je hebt besloten, wat je wil, kun je jouw nieuwe badkamertegels gaan kopen. Dit kun je natuurlijk online doen, maar vaak is het lastig om de juiste tegel vanaf een foto te kiezen. Bij een badkamerspecialist kun je de tegels zien en voelen, zodat je een betere indruk krijgt van het materiaal. Ook kun je de verschillende tegels naast elkaar houden en kijken of ze wel echt zo goed bij elkaar passen, als je dacht. Bovendien kan de specialist je adviseren, zodat jij de badkamer krijgt, die je altijd al wilde.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *