vintage

Vintage accessoires en meubels komen weer helemaal in

Je las het goed: vintage is weer helemaal in. Niet alleen zie vintage stijlen overal in kleding terugkomen, ook bij woontrends is vintage weer een groeiende trend. Niet alleen vintage meubels, maar ook vintage accessoires zijn weer helemaal in. Een leuke match van moderne accessoires en vintage accessoires maken je huis helemaal hip en leuk om te zien. We houden van nostalgie en dat kun je met vintage meubels en stijlen helemaal terugbrengen naar je huis. Misschien heeft je oma of opa nog wel een leuke meubel of lamp? Lees snel verder voor leuke voorbeelden en tips voor het kopen van vintage meubels en accessoires.

Zoek de leukste vintage accessoires uit met onze tips

Het uitzoeken van vintage spullen voor je huis kan een hele klus zijn. Daarom hebben wij een paar tips voor je verzameld. Goede voorbereiding is daarbij het halve werk. Struin in je vrije weekend de kringloopwinkels en rommelmarkten af en doe inspiratie op over vintage meubels en accessoires. Zo weet je ook wat je precies leuk vindt en waar je dan naar kan gaan zoeken. Hiervoor kun je ook het internet afstruinen. Check bijvoorbeeld de webshop van Vintage4 voor de beste vintage spulletjes. Er is een ruime keuze aan vintage spullen die je huis helemaal opfleuren.

Een paar voorbeelden van vintage accessoires

Wat houdt dat dan precies in, die vintage accessoires? Dit zijn spullen voor je huis die ouder zijn dan 30 jaar, zoals uit de jaren 80 en zelfs helemaal teruggaand tot de jaren 50. Een aantal voorbeelden van stijlen zijn:

–   Kleuren zoals rood en mosterd, maar ook groen en blauw

–   Natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen

–   Een combinatie van deze materialen, zoals hout met linnen of leer met natuursteen

–   Vormen zoals rond, organische en geometrisch.

–   Patronen zijn ook helemaal vintage. Denk bijvoorbeeld aan het klassieke geblokte patroon.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *