Tips voor de leuke decoratie voor aan de muur

Onze muren in huis zijn vaak bij uitstek geschikt om het geheel wat extra sfeer te geven. Toch zien we te vaak, dat dit jammer genoeg niet wordt gedaan. Ondanks het feit dat er voldoende ruimte is, zien we dat er vaak wordt gekozen voor een witte kleur. De meest voorkomende kleuren zijn RAL9001 en RAL9010. Toch zijn er tal van mogelijkheden, waarmee jij die kale ruimte boven je bank of dressoir gezellig kunt opvullen. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je, zodat ook jij eenvoudig en snel die kale muren in je woon- of slaapkamer kunt voorzien van wat extra decoratie.

Muurcirkels

De trend van dit moment zijn muurcirkels. Dit zijn grote ronde cirkels met verschillende soorten opdruk. Zo kun je kiezen voor een opdruk van een dier of prachtige natuurfoto. Het grote voordeel is, dat je ze volledig zelf kunt samenstelling. Door het gigantische aanbod is er altijd wel een muurcirkel bij die past bij wat jij exact zoekt. Daarnaast kun je ook verschillende cirkels met elkaar combineren voor een extra leuk en speels effect. Zo is een set van 3 vooral populair onder bijvoorbeeld een overkapping. Door dit te combineren met de woonaccessoires van KNUS Lifestyle, heb jij de perfecte samenstelling.

Schilderij

Een klassieke vorm van muurdecoratie, maar onverminderd populair. Een schilderij doet het altijd goed! Of je nu kiest voor een persoonlijke foto of gaat voor een standaard portret, het kan allemaal! Daarnaast kun je kiezen voor een schilderij boven je bank, maar ook boven je dressoir. Wel is het belangrijk dat je je schilderij exact in het midden hangt en zorgt dat je aan beide kanten minimaal 15 tot 20 centimeter overhoudt. Wil je ook nog wat leuke accessoires op je dressoir zetten, zorg dan voor neutrale kleuren, zodat je schilderij wel echt de eyecatcher blijft. Zwarte woonaccessoires voor op je dressoir zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Wil je graag een persoonlijke touch aan je interieur toevoegen, dan is een schilderij hiervoor ook bij uitstek geschikt. Een prachtige gezin portret of bijvoorbeeld van je huisdier doen het altijd goed.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *